اخر الوصفات

الاثنين، 12 نوفمبر 2012

البطاطس الحارة بطعم الجبنة

البطاطس الحارة بطعم الجبنة
 
تعالى أقولك على طريقة لذييييييذة جداااا
للبطاطس اللى بتحبيه,
تعالى نقدمه بطعم ولا أحلى منه,
كل أسرتك هتحبه, فكونى دائما جاهزة
بأطباقك الشهية اللى بتجمع
كل الأهل والأصحاب, 
__________________________________________

المقادير
750 جرام من البطاطس

30 جرام من الزبدة

2 ملعقة كبيرة من زيت الزيتون

1 فص ثوم مدقوق

1ملعقة كبيرة من الزعتر

1 ملعقة كبيرة من الحصلبان

1 ملعقة صغيرة من الفلفل الحار المجفف المسحوق

نصف كوب من جبنة البارميزان

_____________________________________________________
طريقة التحضير:
قومى بتقطيع البطاطس إلى شرائح كبيرة ثم توضع في صينية خاصة بالفرن

يذاب الزبدة و يضاف إليها الزيت و الزعتر و الحصلبان و الثوم الفلفل الحار و الفلفل الأسود و يحرك المزيج جيدا

يضاف المزيج على البطاطس ثم تخبز في الفرن مدة 30 دقيقة في درجة حرارة مرتفعة و تقلب بين الحين و الآخر

تضاف جبنة البارميزان ثم يخبز مدة 10 دقائق ثم تقدم ساخنة.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

السلام عليكم باب التعليقات مفتوح لأي زائرة ترغب في التعبير عن رأيها
فأتركي بصمتك وشاركي معنا في أي وقت
فنحن بإدن الله متواجدات يوميا و سنقوم بالرد علي تعليقاتكم ومناقشتها لكي نرتقي للأفضل ,
و نتمني أن تكوني استفدتي من موقع
شهيوات ميمي - Chhiwatmimi.com